Visszatekintő (Elszármazottak baráti találkozója)

Október 13-án, szombaton sok szeretettel vártunk a „Visszatekintő” keretein belül minden Szátokról elszármazottat. A rendezvény délután 2-kor kezdődött a Szátoki Kultúrházban baráti beszélgetésekkel és régi emlékek felidézésével.
Ezt követően visszaemlékező sétát tettünk a településen az elszármazottainkkal. Elmentünk a templomhoz és a temetőbe is, hogy megemlékezzünk az elhunyt tanároktól.

Később lehetőség nyílt arra is, hogy a résztvevők a régi iskolapadokban fotózkodjanak. A sétát követően együtt tekintettük meg a 2017-ben készült képeket, és együtt idéztük fel az akkor történteket.
Délután megérkezett DJ Sylvester, hogy szórakoztassa a jelenlévőket, majd este pedig mulatós zenekar érkezett. Mindenki együtt táncolt és énekelt, majd vonatoztak is az összegyűltek. Amikor már mindenki kellően elfáradt és beszélgetett az összes régi barátjával, hamarosan elindultak haza az összegyűltek.

Az esemény azért nagyon fontos, mert sok programot szervezünk a település lakóinak, de ilyen alkalmakkor összefogunk mindenkit, aki Szátokon született és lakott a múltban.

Lényegesnek tartjuk, hogy mindenki felelevenítse a településünkhöz kötődő emlékeit legalább évente egy alkalommal. Emellett ez a rendezvény erősítette a Szátokról származók kapcsolatát is.

Betűméret
Kontraszt beállítása