Pusztaberki falunap 2019

2019. 05.04.-én megtartottuk Pusztaberkiben a Falunapot, mely az EFOP- 1.5.3.-16-2017-00079 számú projekt keretén belül valósult meg.
A rendezvényen 120 fő vett részt. 2003 óta, minden évben megrendezésre kerül a Falunap. Az elmúlt időszakban saját költségvetésből finanszírozta az önkormányzat a programot. Idén a projekt által nyújtott támogatás lehetővé tette, hogy egy igazán színvonalas esemény kerüljön megrendezésre.

Nagy örömünkre ez a nap is erősíti az itt lakók helyben maradását, minden korosztály szívesen tölt időt a sokszínű eseményen.
Lehetőségünk nyílt neves előadókat meghívni, ami több – nem csak helyi – látogatót eredményezett.

A rendezvényt a focikupa nyitotta meg. A környező településekből érkező fiatalok alkottak csapatokat és mérkőztek meg a helyi játékosokkal. A győztes csapat hazavihette a kupát.
A focival párhuzamosan Falu Olimpiazajlott. A résztvevők különböző ügyességi feladatokat teljesítettek, mint például tűzifa felpakolása és elszállítása talicskával vagy szénabála pakolás.
Délben a látogatókat vendégül láttuk egy tányér babgulyásra.
Kora délután kezdetét vette a műsor az alábbi fellépők közreműködésével:

  • A Horpácsi Dalkör
  • Takáts Tamás
  • Fehér Lili
  • Kaczor Feri
  • Szabad Élet Zenekar
  • Dj Deniz

A műsor összeállításakor figyeltünk arra, hogy minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja a számára megfelelő programot. A látogatók részvétele is ehhez mérten alakult.
A résztvevők számát tekintve és a visszajelzések alapján a rendezvényt sikeresnek ítéljük.

Betűméret
Kontraszt beállítása