Mindenki karácsonya 2019 – Borsosberény

December 14-én, szombaton délután 5 órától rendeztük meg a településen élők számára a már hagyománnyá vált „Mindenki karácsonya” elnevezésű programunkat. A Művelődési Ház hamar megtelt, és izgatott gyermekzsivaj mellett vette kezdetét a műsor. A közelgő ünnepeket idéző dallamok felcsengése alatt, a színpadon megjelentek az előadók, akik minden korosztályt képviseltek.

Király Krisztina, a helyi általános iskola tagintézmény-vezetője, üdvözölte a megjelenteket elsőként, majd felkérte Molnárné Gere Rita polgármester asszonyt, hogy tartsa meg karácsonyi köszöntőjét.
A szívet melengető gondolatok után, az iskolások műsora következett. Elsőként a kisiskolások előadásában hallgathattunk meg verseket, majd pedig ének következett. Az produkció befejeztével az iskola egyik pedagógusa és félje mondott rövid beszédet a vendégeknek. Versük felidézte Jézus megszületését, ami mindenkit eltöltött a közelgő ünnep emelkedett hangulatával.
Az est további részében újabb előadó érkezett köreinkbe. Fehér Lili énekesnő műsorában ismert előadók közkedvelt dallamai hangoztak fel. Az előadó közvetlenségével hamar belopta magát a közönség szívébe. Legkisebbjeink felbátorodva táncra is perdültek a színpadon. A nagyérdemű pedig közösen énekelte az ismert dalokat. A produkciót nagy tapssal köszönték meg a jelenlévők.

Ezután következett a gyermekek által várva-várt ajándékozás. A karácsonyfa alatt minden megjelent gyermeket várta egy kis meglepetés, amit ők csillogó szemekkel vettek át és bontottak ki.

Eközben a felnőtteket karácsonyi szeretetvendégségre hívtuk a Nyugdíjas Klubunk tagjai jóvoltából. Mindenki megtalálhatta a kedvére való finomságot és forralt bort is kortyolhattak mellé. Természetesen nem maradt el a szaloncukor, a mogyoró és a mandarin sem.

A résztvevők sokáig maradtak és vidám beszélgetéssel mulatták az időt. A rendezvény összességében egy jó alkalom volt arra, hogy településünk apraja-nagyja együtt ünnepelhessen. A közös éneklés, és a fiatalok szívhez szóló műsora kiváló alkalom volt arra, hogy összehozza a lakosságot.

Betűméret
Kontraszt beállítása