Mikulás napi pingpong kupa – Borsosberény

December 5-én nagy szeretettel hívtuk és vártuk a pingpongozni tudó és szerető érdeklődőket a Művelődési Házban megrendezésre kerülő Mikulás napi pingpong kupára. Kértük, hogy minden résztvevő regisztráljon előzetesen, hogy a sorsolást elő tudjuk készíteni és zökkenőmentesen folyhasson a megmérettetés.

Három kategóriában versenyezhettek a megjelentek. Legelőször a kicsik próbálhatták ki magukat, majd a hölgyek, végezetül pedig az urak következtek. Egy igazán jó hangulatú, sokszor vicces eseménynek lehettünk részesei. Mivel nagyon sok résztvevőnk volt, így a döntő játszmákra a Mikulásjárat végeztével kerítettünk sort.

Ezen a napon délután a Mikulás a borsosberényi gyerekeket is meglátogatta. A szokásoktól eltérő módon idén Mikulásjárat indult, hogy összegyűjtse a kicsiket, azonban a csúszós út miatt a második állomás után nem tudta folytatni a toborzó útját, így végül településünk legkisebbjei a szülök kíséretében érkeztek a Művelődési Házhoz. Vidám dalukkal felkeltették a bent szunyókáló Mikulást és Krampuszt, majd óvatosan besurrantak az épületbe.

A nagyszakállú kedves szavakkal köszöntötte a megjelent sokadalmat, majd boldogan osztotta szét ajándékait a gyerekeknek. A bátrabbak még egy fotóra is odaálltak a régen várt vendég mellé. Vidám gyerekkacajtól zengett az egész épület. Végül mindenki elégedetten és boldogan indult haza.

Miután a Mikulástól elbúcsúztak a gyerekek, megkezdődtek a pingpong kupa utolsó mérkőzései, hogy eldőljön, ki a bajnok. A versenyben maga a Mikulás és segítője, a krampusz is beszállt. Az eredményhirdetés során a legügyesebbek jutalomban és elismerő oklevélben
részesültek.

A Mikulás napja alkalmából megrendezett eseményünk egy nagyon jó hangulatú, izgalmakkal teli, közösségépítő program volt a résztvevők számára. A kellemes, együtt eltöltött délután nagyszerűen összehozta a herényieket. Különösen fontos, hogy az itt élő gyerekek és fiatalok jó élmények és események által megtapasztalják, hogy milyen egy összetartó közösség tagjának lenni.

Betűméret
Kontraszt beállítása