Idősek és véradók napja 2019

Szeptember 29-én vasárnap délután 3 órára a Művelődési Házba hívtuk a településünkön élő szépkorú lakosokat egy kellemes kikapcsolódásra.

Az összejövetel elején Molnárné Gere Rita polgármester asszony meleg szeretettel köszöntötte a megjelent vendégeket. Beszédében kihangsúlyozta az idős emberek elfogadását, segítését, szeretetét. Köszönetét fejezte ki a sok-sok gondoskodásért, a példamutatásért és a bölcs gondolatokért, melyeket az idős korosztálytól kaptunk útravalóul. Idén is külön köszöntötte Borsosberény legidősebb lakóit. A műsor további részében egy szívhez szóló verset hallhattunk Pauer Csilla előadásában.

Ezt követően ismét köszöntőre emelkedett polgármester asszonyunk, hiszen véradóinkat is ezen a napon ünnepeltük. Beszédében kiemelte a véradás fontosságát és elismerően beszélt a mindennapok hőseiről, akik vérüket adják beteg, elesett embertársaiknak, ilyen módon életeket mentve.
Őket is verssel köszöntöttük, Pauer Edit tolmácsolásában. Ezután került sor a többszörös véradók oklevéllel és ajándékkal való jutalmazására is.
Hamarosan előadóművészek érkeztek, hogy szórakoztassák a nagyérdemű közönséget. Egri József operett énekes és Zsuzsanna szubrett közel egy órán át ismert dalok, nóták éneklésével fergeteges hangulatot teremtettek. A jelenlévők aktívan bekapcsolódtak a műsorba és bátran együtt énekeltek a jelenlévő művészekkel. A színvonalas előadást vastapssal köszönte meg a hálás közönség.

Az asztalok mellett vidám, tartalmas beszélgetések folytak, melyek által az emberek egy összetartó közösség tagjainak érezhették magukat. Emellett az esemény nagyszerű alkalmat teremtett arra, hogy kifejezzük a megbecsülésünket az idősebb generáció tagjai felé, akik a délután folyamán jól szórakoztak.

Betűméret
Kontraszt beállítása